Castigator la Insula Iubirii: Momente incendiare inainte de anuntul final

A venit momentul sa fie pus in balanta rezultatul testului cuplului Mirela si Ionut! Cei doi s-au revazut dupa 18 zile, la Bonfire. Parcursul Mirelei si al lui Ionut pe „Insula Iubirii” pare sa fi fost presarat de neincredere, de vorbe grele spuse unul despre celalalt, in fata camerelor de filmare, dar si despre posibilitatea de a porni pe drumuri diferite.

Mirela si Ionut se afla, in sfarsit, fata in fata, dupa 18 zile. „Relatia noastra a mers foarte prost in ultima perioada!”, marturiseste Ionut.

Cei doi au vizionat un colaj de momente care le-au marcat relatia, ca mai apoi sa-si arunce vorbe grele.
Discutia s-a intensificat atunci cand au fost pomenite ispitele. Ionut a arucat prima marturisire, spunandu-i Mirelei: „- Nu am facut sex cu Nicoleta!” Reactia femeii a fost de neincredere: „Cred ca…”, sugerand de fapt ca Mirela nu crede ceea ce Ionut spune despre idila cu ispita, in cele 18 zile petrecute pe insula.  Dupa ce si-a infranat dorintele si atractia si a tinut garda sus in fata ispitei Mircea timp de 18 zile, Mirela si-a facut curaj sa faca saltul de incredere in bratele altui barbat! Totul s-a petrecut cu o zi inainte ca Mirela sa plece sa-si intalneasca cel care i-a fost iubit la venirea in Thailanda. Ionut si Mirela urmeaza sa se priveasca, din nou, in ochi, in Bonfire, dupa 18 zile in care relatia lor pare sa nu fi trecut testul.  Daca Ionut e convins ca nu mai e cale de intoarcere, Mirela si-a sarutat pasional noul „iubit”, pe ispita Mircea, cel despre care spune ca i-a redat increderea in ea. „Ne vedem la Bucuresti„, a fost mesajul pe care Mirela i l-a transmis lui Mircea, caruia i-a sarit in brate inainte sa plece. 

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Sursa acestui articol este websiteul bzi.ro

Alte Articole Interesante