Babetele mai ca nu pot crede una ca asta rusinoasa

In continuarea rubricii de azi, babele barfitoare va mai aduc la cunostinta unele noutaturi de prin mediul cultural iesean. Ei, babetele au observat si s-au cracanat de ras, ca in ultimul timp, in cadrul asa-ziselor manifestari de felicitare, dragoste si iubire pentru Centenar, democratie si libertate, au iesit la iveala niste treburi cu adevarat triste.

Ei, toata lumea a observat ca de la naftalina au fost scosi anumiti pictorasi, actori si mai ales sculptori, despre care putem afla, la o simpla cautare pe goagal, ca au dosarele la fostul secu. Acum, lumea si babetele se intreba daca nu cumva, eroii nostri adormiti, care au facut ceva pentru tara asta, nu se intorc in mormant si nu se intreaba si ei, cum este posibil ca la 30 de ani de la revolutiune, sa apara aceleasi figuri sinistre, care pictau si sculptau cu atata mandrie soldatii sovietici…

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Sursa acestui articol este websiteul bzi.ro

Alte Articole Interesante