notino.ro

Vulpița de la Acces Direct s-a transformat într-o cadână! Viorel a ieșit din platou când a văzut cum se unduiește, cu buricul la vedere

A trecut vremea în care Vulpița de la Blăgești era o tânără fără cultură, timidă, care nu știa cu ce se mănâncă viața. După 4 luni de stat în Capitală, Veronica Stegaru și-a depășit condiția socială și a devenit și ea o adevărată divă, ca toate celelalte femei din showbizul nostru. 

Și cum fanii au nevoie mereu de noutăți, Vulpița de la Acces Direct știe întocmai ce să facă, pentru a-i surprinde pe aceștia.

notino.ro

CITEȘTE ȘI – SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT, PRIMA PIESĂ ÎMPREUNĂ, SUB „ARIPA” LUI RAFAELO. CUM SE NUMEȘTE MELODIA CARE VA RUPE TOATE TOPURILE

Veronica Stegaru a pregătit numeroase surprize pentru cei care o simpatizează, numai că cea mai recentă dintre ele i-a dat peste cap chiar și pe sătenii din Blăgești! Lipsită de inhibiții și mai sigură ca niciodată pe corpul său, dar și pe atitudinea deschisă, Vulpița a îmbrăcat cel mai provocator costum de cadână și s-a transformat într-o veritabilă dansatoare de bellydance!

Imaginile au făcut înconjurul internetului după ce Vulpița le-a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare, dar și deliciul telespectatorilor, care nu și-au mai putut dezlipi privirea de la micul ecran!

Viorel a părăsit nervos platoul Acces Direct

Așa cum vă spuneam, Vulpița nu mai este deloc timidă, ci doar o femeie cu foarte multă încredere în ea. Lipsită de inhibiții, Veronica Stegaru a dansat de mama focului, fără să se mai gândească la criticile pe care le-ar putea atrage gestul său și nici la părerile învechite ale lui Viorel, care nu prea este de acord cu transformarea ei.

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, UMILITĂ MAXIM DE JADOR. CUM A DEMONSTRAT MANELISTUL CĂ NU TREBUIE SĂ SE PUNĂ CU EL

În momentul în care Vulpița a intrat în platoul emisiunii Acces Direct, a fost aplaudată și felicitată pentru modul în care arăta, însă mișcările lascive de dans i-au pus capac lui Viorel care, pentru a mia oară, a părăsit platoul emisiunii de la Antena 1 tunând și fulgerând, plin de nervi.

„Măi, Viorele…e un act artistic, mă. Uite ce frumos este îmbrăcată” i-a spus Mirela Vaida, lui Viorel, încercând să-l calmeze.

„Nu-i niciun act” a replicat Viorel, ieșind nervos din platoul emisiunii Acces Direct.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro