elefant.ro

Imagini halucinante din fața casei Clejanilor! Viorica a înjurat un reporter ca la ușa cortului și a aruncat cu o cutie de lapte în el. VIDEO

Imagini halucinante din fața casei Clejanilor! Viorica a înjurat ca la ușa cortului atunci când a ajuns presa la locuința ei. Și nu s-a oprit acolo. Artista a runcat cu o cutie de lapte în repoter.

Atunci când s-a aflat despre accidentul provocat de Margherita, presa a fost în fața casei Clejanilor. Reportreul Antena 3, însă, a avut parte de o situație neplăcută. În timp ce transmitea live din fața locuinței, Viorica a aruncat cu o cutie de lapte în jurnalistă.

elefant.ro

Apoi, a început să înjure ca la ușa cortului și să-i ude cu un furtun cu apă atât pe jurnalistă, cât și pe șofer și cameraman. (CITEȘTE ȘI: EI SUNT GENERAȚIA CĂREIA PANDEMIA I-A FURAT MAJORATUL ȘI BALUL DE FINAL. „AM PIERDUT CEVA CE SE ÎNTÂMPLĂ DOAR O DATĂ ÎN VIAȚĂ” +”SISTEMUL DE EDUCAȚIONAL ESTE EXTREM DE BOLNAV”)

Sâmbătă dimineață, vedeta se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit.

Vedeta a fost condusă la INML, iar în urma testului efectuat a reieșit că este pozitivă la heroină.

Comunicatul transmis de oamenii legii: ”Gesturile necontrolate…”

Polițiștii de la Rutieră au insistat, în cuprinsul comunicatului, asupra ”comportamentului necorespunzător” și asupra ”gesturilor necontrolate” ale Margheritei de la Clejani, specificându-se și că a fost deschis un dosar penal. Margherita a fost testată și cu alcooltestul, dar rezultatul a ieșit negativ.

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii. (NU RATA: MARGHERITA DE LA CLEJANI A AJUNS DE NERECUNOSCUT! FANII AU CRITICAT-O DUR)

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro