elefant.ro

Ce studii are, de fapt, Margherita din Clejani. Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu este nicio tragedie”

Dacă pentru o vreme nu a mai fost prezentă în lume mondenă, acum, Margherita din Clejani a revenit, iar revenirea a fost una în forță! Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a provocat azi un accident destul de urât în Capitală, sub influența substanțelor interzise. 

Chiar dacă astăzi a fost protagonista unui episod extrem de neplăcut atât pentru ea, cât și pentru părinții săi, Margherita din Clejani a avut și zile mai bune.

notino.ro

CITEȘTE ȘI – MARGHERITA DE LA CLEJANI, DECLARAȚII CIUDATE DUPĂ ACCIDENT. “EU SUNT DE LA HOLLYWOOD, MAI ERA JOHNNY DEPP CU MINE ÎN MAȘINĂ!” CE SPUNE DESPRE ACUZAȚIA CĂ AR FI CONSUMAT DROGURI

Deși a fost mereu considerată „ o fată rea și fără educație”, așa cum se exprimă internauții în mediul online, atunci când vine vorba de ea, Margherita le-a adus părinților săi și foarte multe bucurii. Puțini sunt cei care știu că, la capitolul învățătură, Margherita din Clejani nu a excelat, dar nici nu a fost codașă!

NU RATA – IONIȚĂ DE LA CLEJANI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE MARGHERITA A FĂCUT, AFLATĂ SUB INFLUENȚA STUPEFIANTELOR, ACCIDENT. “VREAU O…”

Ce studii are Margherita din Clejani

Marga a picat BAC-ul la prima încercare, însă a doua oară a fost cu noroc. După aceea, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani s-a ambiționat și s-a înscris și la o facultate, pe care a terminat-o cu nota 10, după care a făcut chiar și Masterul. Nu în aceeași situație se regăsește și fratele său, Fulgy, pentru care BAC-ul a fost o adevărată povară.

„Nu este nicio tragedia că n-a luat Fulgy bacul, nu e singurul copil. La geografie a picat el”, a declarat bruneta, în emisiunea lui Dan Capatos, acum ceva timp.

Margherita a oferit niște replici cel puțin ciudate la întrebările jurnaliștilor, la ieșirea din Secția de Poliție.

Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro