notino.ro

Cum arată acum și cu ce se ocupă Adrian Savin, fosta ispită de la Insula Iubirii, la 2 ani de la terminarea filmărilor din Thailanda

Sezonul 5 al Insulei Iubirii a adus concurenților modalitatea perfectă de a-și testa relația: în compania celor mai sexy ispite masculine și feminine, în Thailanda. Printre ispite s-a numărat și Adrian Savin, cel care nu a reușit să treacă neobservat printre concurentele dornice de senzații tari. 

Adrian Savin a fost una dintre ispitele care s-au remarcat la Insula Iubirii, în sezonul 5. Acesta a participat o singură dată în rolul de ispită și a făcut furori la Minitel, acolo unde au stat, pe toată durata reality show-ului, concurentele venite cu iubiții de acasă. Au trecut 2 ani de la terminarea filmărilor, iar la nivel fizic, Adrian Savin a bifat câteva schimbări: s-a tuns mai scurt și își aranjează părul altfel.

notino.ro

CITEȘTE ȘI – FOSTA IUBITĂ A LUI AUREL DE LA INSULA IUBIRII, DE NERECUNOSCUT! ALEXANDRA A SLABIT ȘI S-A TUNAT, PENTRU A ARĂTA CA O DIVĂ

Ce profesie are Adrian Savin

Adrian Savin cochetează cu sportul și, de meserie, este hairstylist. Tânărul deține un salon de înfrumusețare în București și se ocupă de imaginea multor persoane publice de la noi. Rolul de ispită a venit ca o provocare pentru el din partea emisiunii Insula Iubirii, provocare pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

„Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva”, a spus Adrian Savin, la momentul respectiv.

NU RATA – CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GIA DE LA INSULA IUBIRII, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE CONTROVERSATUL BOGDAN? NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA

Adrian Savin, relație cu Gia de la Insula Iubirii

Concurenta care i-a atras cel mai mult atenția și pe care și-a dorit să o schimbe, astfel încât să fie mult mai fericită în viața de zi cu zi este nimeni alta decât Gia, fosta iubită a lui Bogdan, cel mai controversat personaj din Thailada. După ce a făcut-o pe Gia să vadă viața cu alți ochi, Adrian Savin i-a oferit și un cadou concurentei de la Antena 1, o schimbare radicală de look tocmai în Thailanda, de care aceasta a fost extrem de încântată.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro