notino.ro

Bianca Drăgușanu, fotografie incendiară și declarație tranșantă: ”Sunt pregătită pentru toate…”

Povestea creată în jurul Biancăi Drăgușanu merge mai departe, iar vedeta pare mai hotărâtă ca oricând să tragă o linie și să pornească pe drumul său.

Firește, telenovela în care a fost implicată, alături de Alex Bodi, a ținut capul de afiș și a dat naștere unor scenarii diverse în mediul online, urmăritorii împărțindu-se în două tabere și urmărind, pasionați, tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, toate răsturnările de situație, certurile, împăcările, revenirile și deciziile demne de un film în care sentimentalismul și suspansul nu au lipsit.

elefant.ro

Dar iată că Bianca le-a oferit fanilor o fotografie care înseamnă, practic, și o resetare. Nu numai vizuală, atenție…

”I’m ready for everything especially for this summer ?” – ”Sunt pregătită pentru toate, mai ales pentru această vară”, a scris sexy-blondina în dreptul fotografiei care a pus la grea încercare imaginația tuturor admiratorilor ei din mediul online. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUŞANU, GEST INCREDIBIL DUPĂ DESPĂRŢIREA DE ALEX BODI. DIN CE VREA SĂ FACĂ BANI ACUM! DEJA A SCOS LA VÂNZARE PE INTERNET)

Bianca Drăgușanu, un nou început

Bianca Drăgușanu s-a întors în apartamentul ei

Ruptura dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. Ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, în care și-ar fi reproșat mai multe lucruri, iar cei partenerii ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Conform apropiaților celor doi, imediat după ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar sexoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila impunătoare din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă. 

”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A “GONFLAT” POSTERIORUL?! AVEM VIDEO-DOVADA CU FUNDULEȚUL DE BRAZILIANCĂ)

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro