elefant.ro

Un jandarm din Bucuresti a fost infectat cu coronavirus

Un jandarm din Bucuresti a fost confirmat cu coronavirus. Barbatul a anuntat imediat unitatea din care face parte, find demarata ancheta epidemiologica. Unitatea a fost dezinfectata, iar cei cu care a intrat in contact au fost izolati.

Jandarmeria Bucuresti a anuntat, joi, ca jandarmul respectiv a contactat virusul in cadrul familial, prin contact cu o ruda.

“Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unitatii, au fost luate, de urgenta, toate masurile necesare referitoare la izolarea atat a jandarmului in cauza, cat si a celor cu care a intrat in contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, inca din faza in care era doar suspect”, a transmis Jandarmeria Bucuresti.

notino.ro

Sursa citata a precizat ca, la nivelul unitatii, au fost luate masuri de igienizare si dezinfectie preventive care sa asigure conditiile optime de exercitare a atributiilor tuturor cadrelor militare.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa acestei Stiri este websiteul Ziare.com

notino.ro
This entry was posted in Stiri and tagged .