elefant.ro

Ministerul Sanatatii din Marea Britanie reactioneaza dupa ce Printul Charles a fost acuzat ca a avut parte de tratament preferential

Ministerul Sanatatii din Marea Britanie a reactionat dupa ce Printul Charles a fost acuzat ca a avut parte de tratament preferential cand a fost testat pentru a afla daca a contractat noul coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Conform Daily Mail, numerosi politicieni, oameni simpli si celebritati din Marea Britanie au acuzat faptul ca Printul Charles a fost testat, in conditiile in care numerosi medici asteapta in zadar acelasi lucru.

Acest lucru s-a intamplat deoarece Ministerul Sanatatii din Regatul Unit (NHS) anuntase anterior ca doar persoanele care necesita internare vor fi testate.

notino.ro

Justificarea a fost facuta de NHS pentru ca, la fel ca in Romania, multe cadre medicale au acuzat simptome dar nu au fost testate.

In aceste conditii, testarea Printului Charles, fara a necesita internarea, a starnit nemultumiri in Marea Britanie.

In replica, Ministerul Sanatatii din Marea Britanie sustine ca Printul Charles nu a avut parte de un tratament preferential.

“Printul Charles nu a intrat in fata. Din cate am inteles a avut simptome, iar starea sa a indeplinit criteriile”, a declarat ministrul Sanatatii din Regatul Unit, Edward Argar, conform The Guardian.

Un purtator de cuvant al Printului Charles a precizat ca acesta s-a autoizolat de cateva zile, la resedinta din Scotia.

Acesta a mai spus ca este imposibil de depistat de unde a luat printul Charles virusul, pentru ca in ultima perioada a avut de onorat o multime de angajamente.

Printul Charles este primul in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa acestei Stiri este websiteul Ziare.com

notino.ro