notino.ro

Inca o sectie a Spitalului Judetean Deva a fost inchisa, dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus

Sectia de Pneumologie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva a fost inchisa pentru dezinfectie de inalt nivel, dupa ce un pacient de acolo a fost confirmat cu coronavirus, iar 14 cadre medicale se afla in izolare la domiciliu.

Potrivit unui comunicat de presa, de joi seara, al Consiliului Judetean Hunedoara, Sectia de Pneumologie a Spitalului Judetean Deva a fost inchisa pentru dezinfectie, dupa ce un pacient internat aici a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar 14 cadre medicale au intrat in izolare la domiciliu.

“Decizia apartine conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Deva si a fost luata dupa ce un pacient internat in aceasta sectie a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Potrivit conducerii SJU Deva, 14 cadre medicale au intrat in izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, timp in care vor fi testate si monitorizate”, se arata in comunicat.

notino.ro

Potrivit sursei citate, pacientul depistat pozitiv in urma testelor epidemiologice a fost transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Un alt pacient internat in Sectia Penumologie a fost testat negativ si externat.

Tot la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, Sectia Oncologie a intrat in carantina din 25 martie, dupa ce doi medici au fost depistati cu COVID-19 in urma testelor epidemiologice.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre evolutia pandemiei de coronavirus in Romania si in lume

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa acestei Stiri este websiteul Ziare.com

notino.ro