notino.ro

Guvernul a lansat noua platforma online cu informatii despre epidemia de coronavirus din Romania

Guvernul a lansat o noua platforma online, datelazi.ro, in care sunt prezentate informatii despre situatia raspandirii infectiei cu coronavirus (COVID-19) in Romania.

Grupul de Comunicare Strategica precizeaza ca noua platforma reprezinta o sursa oficiala de informare pentru public si reprezentantii media. Datelazi.ro prezinta infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritatile competente.

“Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si organizatia neguvernamentala Code for Romania, a lansat o noua platforma online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componenta a proiectului stirioficiale.ro.

notino.ro

Informatiile publicate pe datelazi.ro reprezinta o sursa oficiala de informare pentru public si reprezentantii media si face referire la situatia in desfasurare determinata de raspandirea infectiei cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezinta infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritatile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania in parteneriat cu Guvernul Romaniei prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei”, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica.

Saptamana trecuta, Guvernul a lansat si platforma online COVID-19 Stiri Oficiale (stirioficiale.ro), precizand ca obiectivul principal este combaterea dezinformarii si a fake news-urilor.

Reprezentantii Guvernului au anuntat ca platforma online COVID-19 Stiri Oficiale centralizeaza doar informatii din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategica constituit de Guvernul Romaniei, hotararile Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si inregistrarile conferintelor de presa sustinute de oficialii cu responsabilitati in domeniul managementului situatiilor de urgenta.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa acestei Stiri este websiteul Ziare.com

notino.ro
This entry was posted in Stiri and tagged .