elefant.ro

Coronavirus in Italia: Armani va produce combinezoane medicale

Creatorul Giorgio Armani a anuntat, joi, ca fabricile sale italiene vor produce de acum combinezoane de protectie destinate “personalului medical angajat in lupta” contra pandemiei de coronavirus.

Fondatorul marcii, Giorgio Armani, a facut deja o donatie de 2 milioane de euro pentru spitalele din peninsula, afectate de afluxul de bolnavi.

Casa principala este la Milano, a carei regiune este epicentrul pandemiei in Italia, potrivit AFP.

notino.ro

Pandemia a ucis 8.200 de persoane (dintre care 4.800 in Lombardia), in timp ce 3.600 se afla la Tearapie Intensiva, potrivit ultimelor cifre.

Armani are patru fabrici in Italia, a precizat un purtator de cuvant. Firma a transferat o parte din productia sa in tari in care mana de lucru este mai ieftina.

Numeroase firme din sectorul textil si-au reorientat productia, precum marca de lenjerie si costume de baie Calzedonia, care produce de acum masti.

Ramai pe Ziare.com pentru a afla cele mai noi informatii despre evolutia epidemiei COVID-19: LIVE – Avem peste 1.000 de cazuri de coronavirus si ministru nou la Sanatate. Guvernul a schimbat modelul de declaratie cu care putem iesi din casa.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa acestei Stiri este websiteul Ziare.com

notino.ro