notino.ro

“Axinte” de la Vacanta Mare, suspect intr-un dosar DNA de santaj, alaturi de Dan Diaconescu si Secureanu

“Axinte”, de la Vacanta Mare, pe numele sau real Florin Petrescu, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar mai vechi, deschis pentru santaj, si in care actorul are calitatea de suspect.

Florin Petrescu, cunoscut drept “Axinte”, de la trupa de comedie “Vacanta Mare” are calitatea de suspect intr-un dosar de la DNA, deoarece el ar fi intervenit pentru Florin Secureanu, fost director al Spitalului Malaxa, din Capitala, intr-o campanie in televiziunea lui Dan Diaconescu.

“Se fac cercetari ca am vrut sa ajut pe cineva. A zis: ‘Esti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i sa nu mai spuna de spitalul nostru’. Si m-am dus la Dan si i-am zis sa nu mai faca si el atatea probleme, ca Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) ‘Domne, daca vrea sa ne ajute, sa sponsorizeze OTV-ul’. Si eu i-am pus in legatura”, a spus actorul la sediul DNA.

notino.ro

Potrivit avocatului actorului, dosarul a fost deschis in urma cu 8 ani de zile.

“Deocamdata este suspect, sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi facut un gest pentru domnul Secureanu”, a spus avocatul actorului.

Florin Petrescu este acuzat de complicitate la santaj in acest dosar.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa acestei Stiri este websiteul Ziare.com

notino.ro
This entry was posted in Stiri and tagged .