elefant.ro

Delia nu renunță la ideea de a participa la ”Asia Express”! A amânat de trei ori, dar …

Delia a mărturisit că încă se vede concurentă în competiția ”Asia Express” în sezoanele ce vor urma. Cântăreața este ”prinsă” deocamdată într-un contract extrem de strict cu Antena 1, care nu-i permite să părăsească țara.

Încă de la primul sezon din ”Asia Express”, Delia s-a arătat fascinată de această competiție și și-a exprimat de multe ori dorința de a se aventura într-un astfel de concurs. Din păcate, însă, artista este implicată în mai multe proiecte pe plan profesional, care nu o lasă să-și atingă visul de a deveni unul dintre concurenții-vedete la ”Asia Express”.

elefant.ro

“Nu mă oftic că nu sunt acolo. Încerc să-mi dau seama dacă este mai plăcut să te uiți – pentru că efectiv mă tăvălesc de râs pe jos – sau mi-ar fi plăcut să fiu acolo. Nu știu. Probabil că nu aș râde așa de mult dacă aș fi eu acolo. Îmi doresc în continuare să merg. Nu știu dacă pot face chestia asta, pentru că la noi, în perioada în care se filmează «Asia Express», sunt filmări pentru «X Factor», pentru «iUmor», concerte și cred că nu pot nici fizic, nici contractual”, a declarat Delia Matache pentru Libertatea.

Artista este o împătimită a călătoriilor, ne-a obișnuit deja cu vacanțele sale anuale sau mai bine zis lunare, din fiecare colț al lumii, așa că… până va ajunge concurent la ”Asia Express”, Deliaa se va putea bucura de aventurile asiatice pur și simplu ca turist.

“Ne place să călătorim autentic, adică nu doar din resort în resort și atât. Ne place să luăm un pic vibe-ul locului, să înțelegem care e treaba cu localnicii, ce se mănâncă, unde se mănâncă cel mai bine, unde sunt locurile de văzut”, a mai mărturisit cântăreața.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro