notino.ro

Lili Sandu a confirmat! Vedeta este însărcinată în luna a patra: „Drumul nu a fost ușor”

După mai multe speculații și afișări cu o burtică suspectă, Lili Sandu a confirmat, în sfârșit, faptul că așteaptă un copil! Vedeta este însărcinată în luna a patra și este cum nu se poate mai fericită și mai împlinită. 

Lili Sandu a confirmat ceea ce toată lumea bănuia. Vedeta este însărcinată în luna a patra și a vorbit despre miracolul pe care îl trăiește azi, la emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO Tv. De asemenea, Lili Sandu a povestit că a rămas însărcinată pe cale naturală și chiar dacă drumul nu a fost unul ușor, vedeta se simte acum împlinită și pregătită pentru noua provocare.

notino.ro

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili Sandu, la PRO Tv. De asemenea, vedeta a dat vestea și pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv, dar și un mesaj emoționant.

„Cea mai frumoasă surpriză de Valentine’s Day❤️ Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea să-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaște fericirea supremă, aceea de a-mi ține copilașul în brațe” a scris Lili Sandu, în dreptul postării.

În ultimul timp, despre Lili Sandu s-a vorbit foarte mult că ar fi însărcinată, după ce a început să afișeze o burtică suspectă. Cu toate acestea, deși oamenii îi lăsau diverse comentarii la fotografiile postate pe rețelele de socializare, Lili nu a confirmat, până acum, sarcina. Convinsă că este timpul potrivit, vedeta a dezvăluit că urmează să devină mămică.

Lili Sandu nu a dezvăluit, încă, ce sex are copilul pe care îl poartă în pântece.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro