notino.ro

Așa da! Bianca Drăgușanu „a rupt gura târgului”, după ce a urcat într-un Ferrari de lux, de 400.000 de euro. La volan nu era Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și-a obișnuit fanii cu cele mai excentrice apariții. Mereu scoasă din cutie, blondina este gata să le arate tuturor că luxul și opulența sunt la ele acasă, atunci când vine vorba de ea. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar și una dintre cele mai potente personaje din showbiz. Este tot timpul „țiplă”, iar oamenii pe care îi alege să-i fie alături sunt, și ei, din aceeași categorie. Blondina le-a dat clasă tuturor, de curând, atunci când a urcat într-un Ferrari de lux, ultimul model, o bijuterie pe 4 roți a cărei valoare se ridică la nu mai puțin de 400.000 de euro!

notino.ro

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Bianca Drăgușanu nu încetază să uimească! Blondina a plecat de la un local de lux din Capitală în bolidul de lux, dar nu alături de Alex Bodi, așa cum toată lumea se aștepta! Se pare că șoferul misterios de la volanul mașinii nu era soțul blondinei.

Ei, dar nu vă impacientați, căci deși au avut numeroase probleme în cuplu, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se înțeleg, acum, mai bine ca niciodată. Cei doi și-au rezolvat toate neînțelegerile, iar acum trăiesc numai în lapte și miere. Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor este cine era bărbatul misterios, camuflat cu ochelari de soare, care a plimbat-o pe Bianca Drăgușanu, în Ferrari? Nimeni altul decât Vlad, un bun prieten de-ai vedetei și un om de afaceri extrem de influent, mai notează sursa citată.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro