notino.ro

Alex Bodi, dezvăluire incredibilă: “S-a îmbătat și a vrut să-mi dea cu sticla în față!” De unde a pornit scandalul și cum s-a încheiat

Alex Bodi a fost implicat, în urmă cu mai mult timp, într-un incident care l-ar fi putut costa chiar și viața. Soțul Biancă Drăgușanu a povestit că un tânăr aflat în anturajul său a consumat alcool peste măsură și că a încercat să-i dea cu o sticlă în cap, totul din cauza unei fete.

(VEZI AICI: CE NU I-AR IERTA NICIODATĂ ALEX BODI IUBITEI SALE, BIANCA DRĂGUȘANU. “NU AȘ ACCEPTA…”)

elefant.ro

Din fericire, un alt amic, care se afla în cârje, i-a sărit în ajutor și l-a protejat cu una dintre acestea. Episodul l-a marcat, însă, pe Alex Bodi, chiar dacă de atunci au trecut mai mulți ani.

Am avut parte de un accident nasol, unul s-a îmbătat şi a vrut să-mi dea cu sticla în faţă, din cauza unei fete. Am scăpat pentru că un băiat, care era cu mine, avea piciorul rupt şi a pus el cârja în faţă, iar eu am avut timp să mă feresc”, a spus Alex Bodi la un post de televiziune.

(NU RATA: TOP 50 – CELE MAI MARI SILICOANE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)

”Era foarte sever. Mereu îmi luam bătaie!”

Recent, Alex Bodi a mai făcut o dezvăluire din trecutul său. Omul de afaceri a povestit că a fost un adolescent rebel, încăpățânat și pus pe șotii, motiv pentru care era urecheat des de tatăl său.

Noi am avut o copilărie foarte frumoasă, provin dintr-o familie modestă. Tatăl meu era foarte sever. Îmi dădea multă bătaie, dar m-a ajutat foarte mult educaţia lui şi frica pe care o aveam faţă de el. În casă eram un copil, iar pe stradă altul. Luam maşina lui tata pe la 12 ani şi lui îi spuneau vecinii, mereu îmi luam bătaie. Mama era puţin mai rea de gură, dar foarte sufletistă”, a spus Alex Bodi.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro