notino.ro

Bianca Drăgușanu și detaliul intim pe care nu l-ai fi bănuit: ”Nu mi-e rușine!”

Este considerată una dintre frumusețile showbizului autohton, chiar dacă – nu de puține ori – a fost criticată pentru că a recurs la prea multe operații estetice. Însă cum fiecare este stăpân pe propriul trup, Bianca Drăgușanu a trecut – zâmbitoare – peste critici, împărțindu-se între  viața sentimentală și cea profesională.

Pictoriale incendiare și fotografii care – ”urcate” pe rețelele sociale – reușesc să strângă nenumărate aprecieri. Bianca Drăgușanu se poziționează mai mereu în centrul atenției, iar relația destul de ”tensionată” cu partenerul de viață a contribuit, inevitabil, la creșterea audiențelor, fie că a fost vorba de presă, fie că s-a discutat despre acest subiect în studiourile de televiziune. Dar frumoasa Bianca ascunde și un mic secret… fizic. Sau – mai bine zis – ascundea, fiindcă vedeta s-a decis să dezvăluie un detaliu neașteptat. Trebuie să-și facă pantofii pe comandă fiindcă ”trăiește pe picior mare”.

elefant.ro

„Port 41 la picior şi nu mi-e ruşine cu asta”, a mărturisit Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu: ”Am început anul acesta în forță”

Bianca mărturisește că a reușit să se detașeze de lucrurile negative din viața ei, eliminând și oamenii din jurul său care, voluntar sau involuntar, i-au făcut rău de-a lungul timpului. Pe de altă parte, recunoaște că a greșit atunci când a făcut publice mai multe detalii intime din viața ei, neglijându-și viața personală.

”M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis”a declarat Bianca Drăgușanu, într-o emisiune TV.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro