elefant.ro

Fabulos! Numărul impresionant de rochii pe care le va purta Bianca Drăgușanu în ziua nunții cu Alex Bodi. “O să fac un fel de prezentare de modă!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit, civil, pe 1 august 2019. Evenimentul a avut loc la doar două zile după ce iubitul ei i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro. Între timp, blondina a început să se pregătească pentru nuntă. Unde va schimba cel puțin 15 rochii de mireasă.

VEZI AICI: EXCLUSIV. BIANCA DRĂGUŞANU S-A CĂSĂTORIT AZI CU ALEX BODI! CE ROCHIE A PURTAT VEDETA! PRIMELE IMAGINI

notino.ro

Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta„, a spus Bianca Drăguşanu.

Întrebată cum va fi rochia pe care o va purta la biserică, Bianca Drăgușanu a declarat: „Va fi cu mâneci, că eşti totuşi în biserică. Dansul mirilor o să îl fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor„.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere de fițe cu şampanie scumpă şi artificii

Ce rochie va purta Bianca Drăgușanu când va fi “furată”

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre rochia pe care o va purta când va fi “răpită”, așa cum este tradiția. „Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. (…) Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am„, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro