elefant.ro

Maria Cârneci, îngenuncheată de suferință după moartea soțului ei. Ultimele cuvinte pe care Romulus Petrescu i le-a zis cântăreței, înainte să moară

Maria Cârneci este îngenuncheată de suferință după moartea soțului ei și, potrivit mărturisirilor făcute de îndrăgita artistă, se simte pierdută de când Romulus Petrescu a părăsit această lume. În cadrul unui interviu oferit recent, cântăreața a povestit cuvânt cu cuvânt care a fost ultima discuție cu bărbatul iubit și ce i-a interzis acesta să facă după decesul lui.

Ce i-a zis Romulus Petrescu soției sale, Maria Cârneci, înainte să își dea ultima suflare

Maria Cârneci și-a pierdut soțul în urmă cu aproape două luni; organismul lui Romulus Petrescu a cedat în fața unei maladii cumplite: cancer la colon. Decesul a survenit la câteva luni după ce bărbatul fusese supus unei intervenții dificile. Astăzi, cu lacrimi în ochi și multă durere în inimă, cântăreața de muzică populară a rememorat ultimele clipe petrecute alături de soțul său înainte să se stingă. Totul s-a petrecut pe patul de spital, unde acesta era internat… simțindu-și parcă sfârșitul aproape, Romulus Petrescu i-a spus soției sale cât de mult au însemnat pentru el: ea, fiul lor, dar și nora și cele două nepoate pe care le-a cunoscut.

notino.ro

Citește și: Cine era Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci! Erau împreună de 36 de ani: cum s-au cunoscut

Ultima dorință a soțului Mariei Cârneci

În cadrul interviului emoționant, Maria Cârneci a dezvăluit că soțul său i-a cerut să fie îmbrăcat în anumite haine și… sub nicio formă să nu aibă pe el ceva colorat. După această discuție tulburătoare, artista a plecat acasă și, la scurt timp după ce a intrat în locuință, nora ei a sunat-o și i-a dat vestea cea mai tristă.

“Era bulversat, mă privea în ochi şi mi-a spus: «Mari, tu, Edi, Ana, nepoatele şi toată familia aţi fost viaţa mea. Te rog să mă îmbraci cu ce îţi spun eu. Nu îmi pui nimic colorat pe mine». El m-a privit lung, i-au dat lacrimile şi, parcă, mă ruga să nu plec. I-am spus că plec şi că vin a doua zi, s-a uitat lung. Abia am ajuns acasă şi apoi m-a sunat nora mea şi mi-a spus că a murit. A fost un om care nu m-a supărat cu nimic. A fost un om educat. După ce a plecat, nu-mi găsesc rostul”, a declarat Maria Cârneci în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ultimele imagini cu soțul Mariei Cârneci în viață. Romulus Petrescu, transfigurat de boală

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au avut un singur copil. Eduard Petrescu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ana Maria, în vara anului 2014. Cei doi au devenit părinți a două fetițe superbe, care au petrecut mult timp în compania bunicilor paterni.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro