elefant.ro

Bianca Drăgușanu a răbufnit pe internet. “Cea mai proastă melodie din Univers!” Gafa făcută de prezentatoarea TV

Bianca Drăgușanu nu suportă melodia “7 rings”, interpretată de Ariana Grande, pe care a catalogat-o, în opinia ei, drept “cea mai proastă din Univers”. Unul dintre versuri este “I want it, I got it”, prin care artista subliniază faptul că are o situație materială de invidiat și că își poate cumpăra tot ce dorește.

Din păcate pentru ea, Bianca Drăgușanu nu a înțeles mesajul melodiei. A fost ferm convinsă că Ariana Grande vorbește despre un bărbat, nicidecum despre obiecte. Motiv pentru care a luat foc.

notino.ro

Auzi melodie! „Il vreau, îl am!” Cred că este cea mai proastă melodie din Univers care există. „Îl vreau, îl am!” Să mori tu?! Hai că traficul ăsta a devenit o sursă de inspirație pentru mine majoră! Și când zic majoră, zic majoră, știți ce zic?

Mi se par foarte tari filtrele astea de Instagram și Snapchat. Stau și mă gândesc că, dacă nu ar fi, unele dintre voi ar trebui să cântați melodia asta dinainte invers: „Îl vreau, dar nu îl am” sau „Îl vreau, îl am, dar dimineața când mă trezesc s-ar putea să nu îl mai găsesc”. Mi s-a pus pata! (…) Să revenim la melodia anterioară… Ia-l, făi! Ia-l și fă ce vrei cu el! Bine, vorbesc la modul general, nu la soțul meu. Îl vrei, ia-l! Cu filtru sau fără filtru, ai înțeles?”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro