notino.ro

Maria Cârneci, salvată de nepoate! E cutremurător ce s-a întâmplat după moartea soțului

Rămasă văduvă după aproape 40 de ani de căsnicie, Maria Cârneci își găsește alinarea lângă nepoatele sale, pe care le idolatrizează. Eduard Petrescu, unicul fiu al artistei,  are două fetițe superbe și este foarte fericit alături de ele și frumoasa lui soție. 

Citește și: Maria Cârneci, diagnosticată cu o boală teribilă! Soțul cântăreței a murit ieri

notino.ro

Maria Cârneci își găsește alinarea lângă nepoatele sale

Maria Cârneci are o relație specială cu cele două nepoțele: Rose Maria are 5 ani, iar Jacqueline, doar 2 anişori. Prezentă într-un platou de televiziune, cântăreața de muzică populară a vorbit cu multă emoție în glas despre rolul de bunică pe care îl are. Ea a dezvăluit cum îi spune, de fapt, una dintre micuțele prințese ale unicului ei fiu.

“E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem. Când o aud că îmi spune: «Mamia e cea mai frumoasă», eu leşin, nu mai pot”, a povestit Maria Cârneci în urmă cu ceva timp la o emisiune difuzată de Antena 1.

Citește și: Cine era Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci! Erau împreună de 36 de ani: cum s-au cunoscut

Rose Maria, nepoata cea mare a Mariei Cârneci, merge la grădiniţă, îi place să schieze şi să cânte. Cu trei ani mai mică decât sora sa, Jacqueline este, deocamdată la capitolul descoperiri și jucării, iar bunica parternă îi îndeplinește aproape toate dorințele. Soțul artistei era extrem de fericit că a apucat să își cunoască nepoțelele. Având în vedere vârsta mică, fetiţele nu au fost aduse să îl conducă pe ultimul drum pe bunicul Giani, familia preferând ca imaginea acestuia să rămână altfel în memoria lor, potrivit click.ro.

Maria Cârneci cu nepoțica Rose Maria la aniversarea primului an și câțiva invitați (foto stânga), nora artistei cu fiicele sale (foto dreapta) © FacebookMaria Cârneci cu nepoțica Rose Maria la aniversarea primului an și câțiva invitați (foto stânga), nora artistei cu fiicele sale (foto dreapta) © Facebook

Citește și: Ultimele imagini cu soțul Mariei Cârneci în viață. Romulus Petrescu, transfigurat de boală

Maria Cârneci și-a condus pe ultimul drum soțul joi, 28 noiembrie, și alături i-a fost familia fiului ei, câteva rude, dar și prieteni și vedete. Romulus Petrescu a fost înmormântat joi la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul, din Pipera. Partenerul de viață al artistei s-a stins după mulți ani în care s-a luptat cu cancerul la colon.

Sursa acestei Stiri este websiteul CanCan.ro

notino.ro